Schilderles bij ArtHostel

Iedere dinsdag en donderdagmiddag van 12 tot 13 uur geeft Martin de Vries schilder of fotografieles in de huiskamers. Tijdens deze lessen krijgt u tips om uw schilderkunsten te verbeteren. Heeft u nog nooit geschilderd? Dat maakt niks uit. De lessen worden aangepast voor het niveau van de schilders.

Wie is Martin de Vries?

Martin de Vries geeft schilderlessen, workshops fotografie en maakt zelf portretten. Martin maakt allerlei soorten schilderijen. Zijn specialiteit ligt bij het schilderen van (huis)dieren. Om deze reden moet u ook niet verbaasd zijn als u Martin tegenkomt in de zoo. Martin heeft een galerij in Antwerpen waar hij zijn eigen werken exposeert.

De schilderles

Iedere dinsdag en donderdagmiddag zijn er cursussen mits er genoeg aanmeldingen zijn. Voor iedere schilderles moeten tenminste 6 cursisten meedoen. De les bestaat uit het verbeteren van schildertechnieken, schilderen in meerdere lagen, en het leren omgaan met de schildermaterialen zoals verf, penseel en spons.

De lessen worden aangepast op het niveau van de schilders en staan onder persoonlijke begeleiding van Martin. Bij moeilijke technieken doet Martin het waar nodig voor u voor op een oefendoek. De kosten van de les bedragen €9,99 voor een uur-durende workshop schilderen.

Wat moet u meenemen?

Alle materialen voor het schilderen zoals verg, penselen, een ezel en een doek zijn aanwezig op locatie. Houdt er rekening mee dat de verf op meer plekken zal komen dan alleen het doek. Trek kleren aan die vies mogen worden zoals een oude spijkerbroek en een kapot t-shirt. Het kan zijn dat Martin u vraagt om zelf een schildervoorwerp mee te nemen. Dit kunnen zaken zijn als een plant, maar ook een digitale afbeelding om de creativiteit te bevorderen.

Wordt u de nieuwe Bob Ross?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *